Wie zijn wij?

We zullen ons even voorstellen:

Luuk (21 jaar) Ik ben de broer van Fien. Ik werk als personal trainer bij Lijfkracht in Wormer. In de zomer werk ik ook bij Pepsports in Zandvoort en verzorg daar de surfcamps en begeleid grote events.

Koen (22 Jaar) Ik woon al mijn hele leven bij Luuk in de straat. Ik heb ook bij Luuk in het voetbal team gezeten en heb sinds een paar jaar mijn eigen poetsbedrijf Koens Car Care. Kijk gerust een op mijn website www.koenscarcare.nl

Brad (22 jaar) sinds de basisschool zijn Luuk en ik al vrienden eerst alleen op school en later ook bij elkaar in het voetbal elftal. Ik zit nog op de HBO en werk als bijbaan bij de Action.

Boyd Schrederhof (21 jaar) ik woon in Eindhoven en heb Luuk, Brad enKoen leren kennen via online FIFA. Tegenwoordig zien we elkaar op regelmatige basis in Wormer of in Eindhoven.